Despre noi

Înființată în anul 2001, Atena a reușit încă de la început, să se impună în sectorul produselor de cofetărie-patiserie, având o clientelă în continuă creștere.

Acest fapt se datorează atât asocierii calități și creativității, dar mai ales datorită atenției constante pentru clienții noștri cărora le oferim produse înaltă calitate.

Laboratorul nostru este dotat cu utilaje performante, în conformitate cu standardele europene, astfel realizăm o gama largă de produse de cofetărie și patiserie, păstrând vechile tradiții, atât pe bază de crema fiartă, cât și pe bază de frișcă, fără a folosi ''prafuri'', ci doar ingrediente alese cu grijă.

Produsele noastre se bucură de aprecierea clienților, atât la ocazii speciale, cât și atunci când un desert dulce este cel mai bun mod de a încheia o masă alături de cei dragi.

Personalul nostru este alcătuit din specialiști cu experiență acumulată în laboratoare cu tradiție (Scala, București, Mărășești), dar și cu lucrători tineri și dinamici, care prin creativitatea lor reușesc să satisfacă cerințele cele mai diverse ale celor care apelează la serviciile noastre, acordând o atenție constantă calității, începând de la pregătirea produsului până la finalizarea acestuia.

În timp am ajuns să creăm în laboratorul nostru peste 200 de tipuri de produse, toate îndrăgite de clienții noștri.

Deși, inițial, Atena s-a lansat că fiind cofetărie – patiserie, în oferta noastră mai puteți găsi:

  • Pizza
  • Bucătărie cu mâncare gătită
Vă invităm să vizionați produsele noastre și așteptăm să comandați fără ezitare.